User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

slika zubne ordinacije Dental SPA centar sa stomatološkim instrumentima u prvom planu. U pozadini se vidi blurovan logo stomatološke ordinacijeDental SPA centar, je jedan od prvih dentalnih SPA ordinacija u Srbiji. Ova ordinacija je proizvod sprovedenog istraživanja i proučavanja potreba pacijenata, tako da će vam pružiti kompletno nov način shvatanja stomatologije.  

Prošlo je vreme kada je poseta stomatologu bila sinonim za nesto neprijatno i stresno. U Dental SPA centru uloženi su maksimalni napori da se pacijentu pruži udobnost i profesionalna usluga. Ordinacija je opremljena novom i savremenom opremom, lep i prijatan ambijent kao i ljubaznost lekara, pružiće Vam osećaj sigurnosti i uliti poverenje. Imperativ u Dental SPA centru je udobnost i zadovoljstvo svakog pacijenta. 

Ovde će Vam, već prilikom prve posete biti otvoren stomatološki karton, tako da ćete u svakom trenutku imati dokumentaciju o tome šta je i kada je rađeno. 

Ispred ordinacije postoji veliki parking prostor, tako da nećete imati problema sa zonskim parkiranjem.

Smanjenje nivoa stresa u stomatološkoj ordinaciji na najmanju moguću meru je imperativ svetskog zubnog SPA pokreta, što vodi značajnom povećanju brige ljudi o zdravlju usta i zuba.

"Feel the difference..."


Besplatni Viber pozivi

zubara mozete zvati besplatno preko uz viber

Platne kartice

placanje stomatoloskih usluga moguce je karticama koje su prikazane na ovoj slici - visa, mastercard, maestro

Dodatne mogućnosti plaćanja:
- platnom karticom
- čekovima građana
- putem administrativne zabrane