Stomatološki Anti-aging

~ U stomatološkoj ordinaciji Dental SPA centar iz Niša možete dobiti tretman hijaluronom, uraditi mezo-terapiju, kao i niz drugih anti-aging usluga. ~

hijaluronski filer ubrizgavanjeHijaluronski fileri (Niš) predstavljaju revolucionarno rešenje za podmlađivanje kože lica i interesovanje za njih ne pada već dugi niz godina. Predstavljaju prvi korak u podmlađivanju i prevenciji starenja kože.  

Velika želja mnogih je da što duže održe jedrinu i svežinu kože lica. Održanje svežine lica može da se postigne na različte načne. U Dental SPA centru Niš dajemo svoj doprinos kada su anti-age tretmani u pitanju. Hit u svetu u ovoj oblasti je i primena hijaluronskih filera.

Hijaluronski fileri se u Dental SPA centru Niš, koriste već dugi niz godina i možemo se pohvaliti velikim iskustvom u ovoj oblasti.  Fileri (Niš) su siguran i prirodan način kojim  se može postići poboljšanje izgleda kože lica.

Na koji način deluje hijaluronska kiselina?

Svežina, sjaj i punoća koju ima mlada koža potiče od hijaluronske kiseline, a ona je sastavni deo hijaluronskih filera.  Nakon 30-te godine života depoi hijalurona koji se nalaze u koži se polako gube, pa koža dobija umoran i dehidriran izgled.  Odraz gubljenja depoa hijaluronske kiseline je pojava bora i pad tonusa lica.

Primenom hijaluronskih filera, dopunjavaju se depoi hijaluronske kiseline u koži, a time se ublažavaju bore i vraća volumen lica. Isti proces se dešava i sa usnama, vremenom se depoi hijalurona iz usana gube, a usled postojanja loših navika oko samih usana se javljaju mimične bore. U Dental SPA centru Niš, fileri se najčešće koriste za korekciju i povećanje usana, kao i za korekciju sitnijih i dubljih bora oko usana.

Šta je u stvari hijaluronski filer?

Fileri predstavljaju sterilne gelaste strukture koji se ubrizgava u kožu ili sluzokožu usana. Hijaluronska kiselina koja je sastavni deo hijaluronskih filera je veoma slična hijaluronskoj kiselini koja se nalazi u našem organizmu. To su umreženi lanci hijaluronske kiseline koji nakon ubrizgavanja vezuju molekule vode i tako povećavaju volumen. Isto tako, oni pospešuju i sintezu kolagena i elastina. Kako je ova supstanca jako slična našoj hijaluronskoj kiselini, gotovo je nemoguće razviti alergijsku reakciju na nju i zbog toga je jako bezbedna za primenu.

Koliko dugo traju efekti primene filera?

Efekti primene hijalurona mogu trajati i do dve godine. Kada se prvi put ubrizga filer, efekat je kraći i traje od 6 do 8 meseci, ali kasnije, redovnom primenom, efekat mu se produžava i do dve godine.

Koja je cena filera?

Fileri Niš se koriste u Dental Spa centru se koriste jako dugo sa velikim uspehom. Cena tretmana filerima zavisi od vrste i količine filera koji se koristi. Radimo sa najkvalitetnijim filerima jer smatramo da su oni najbolje rešenje i daju najbolji i najduži efekat.

Otvorite sledeći tekst ako hoćete da pogledate video snimak popunjavanja usana u Dental SPA centru Niš: 

hijaluronski fileri

Mezoterapija je metoda kojom se vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju direktno u treći sloj kože u kome se nalaze sitni krvni sudovi, mezoderm. Ovim tretmanom se osvežava i podmlađuje, hidrira i zateže koža lica, vrata i deholtea. Ovom metodom doktor, kroz veliki broj malih uboda, ubrizgava male količine razređene aktivne supstance u kožu, čime vrši hidriranje i podmađivanje izgleda kože.


Pročitajte još i ...

Još na sajtu...