• 018 588 727
  • 064 15 22 668
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • pon. - pet. 09:00 do 20:00 (sub. po zakazivanju)

Parodontopatija

~ Tehnike koje primenjujemo su (od manje ka više intenzivnim): terapija laserom, PRF, režanj operacija. ~

paradontoza zuba istaknuta instrumentom zubara. Krvarenje desni oko zuba.Paradentoza je hronična infekcija koja zahvata zubno meso i kost koja podupire zube, što može dovesti do gubitka zuba. Indikator paradentopatije je krvarenje desni, što se obično može primetiti kao krv na jastuku posle spavanja. Paradentozu je potrebno sprečiti na vreme, kako bi se sprečio gubitak zuba. Na ovoj stranici možete se više informisati o pristupima koje primenjujemo u Dental SPA centru. Dental SPA centar je opremljen i specijalnim laserom za tretiranje ovog oboljenja. Laserskim tretmanom se krvarenje desni može spreciti.

Tehnike koje primenjujemo su (od manje ka više intenzivnim): terapija laserom, PRF, režanj operacija.

paradentoza

Paradentoza je hronična infekcija koja zahvata zubno meso i kost koja podupire zube, što može dovesti do gubitka zuba. Paradentoza zahteva lečenje. Iskustva su različita, u zavisnosti od stadijuma bolesti. U Dental SPA centru primenjujemo različite metode lečenja, od tradicionalnih, do lečenja laserom.

lecenje paradentoze

Povlačenje desni, odnosno recesija gingive je veliki problem u najavi. To je pomeranje nivoa ivice gingive (desni) u pravcu vrha korena zuba. Može biti generalizovano, da zahvata sve prisutne zube ili se pak manifestuje samo na pojedinim zubima. Parodontopatija može izazvati da desni krvare, ali to je samo simptom, a ne i glavni problem. Kada je u pitanju upala desni lecenje je moguće. Evo šta treba da znate.

Pročitajte još i ...

Još na sajtu...