Prijatelji ordinacije

Lasersko popravljanje zuba

Najmlađi radio-voditelj u Srbiji, mali Marko zvao je Dental SPA centar Niš i u radio emisiji se na vrlo duhovit način raspitivao za lasersko popravljanje zuba. Kliknite na YouTube iznad i obavezno poslušajte emisiju.

Mali Marko je sa devet godina postao najmlađi radio voditelj u Srbiji, a emisija mu se emituje na Radiju S (preuzeto sa: LINK). „Mali Marko”, to je već njegovo prepoznatljivo medijsko ime i prezime. O popularnosti i da ne govorimo. Markov scenarista i šaptač je Miodrag Stošić, sa sertifikatom sjajnog satiričara. Stošić je, naime, dobitnik Vibove nagrade „Politike” 2008. godine, koja se dodeljuje najboljem mladom satiričaru u Srbiji. I, deo je tima scenarista za tok-šou emisiju „Veče kod Ivana Ivanovića”. Prilikom snimanja, on ima slušalice i eventualno savetuje Marka, kao da je Dik Kavet.

Lasersko popravljanje zuba je tema koja sve više dobija na značaju i na popularnosti, što možete videti (čuti) iz ove emisije na Radiu S. Ponosni smo na činjenicu da su za lasersko popravljanje zuba sa stanice Radio S iz cele Srbije izabrali nas i pozvali specijalističku stomatološku ordinaciju Dental SPA centar u Nišu kao reprezentativnu ordinaciju koja prati svetske trendove. 

lasersko popravljanje zuba