Tvrdi laser Waterlase iPlus

Bezbolne stomatološke intervencije najsavremenijim laserom

Specijalistička stomatološka ordinacija Dental SPA centar Niš od sada poseduje najsavremeniji laser za tvrda tkiva Waterlase iPlus. Uz ovu vrednu opremu u stanju smo da skoro svaku stomatološku intervenciju obavimo bezbolno i bezkontaktno, na najprijatniji mogući način. Za razliku od lasera prethodnih generacija, jedini smo u regionu (južno od Beograda) koji laserom mogu otvoriti i zubnu gleđ čime je omogućena bezbolna popravka zuba laserom bez neprijatnog fizičkog kontakta sa zubom, a da ne govorimo o "zujanju".

Našim laserom moguća je:

  1. Bezbolna popravka zuba laserom - od početka (otvaranja gleđi), pa do kraja
  2. Dečja stomatologija - bezbolno, bez traumiranja, popravka zuba kod dece bez "zujanja" i "bušenja"
  3. Pretprotetska priprema - sređivanje zuba pre postavljanja protetskih radova (krunice za zube) kako bi sam rad bio značajno dugotrajniji
  4. Parodontopatija - efekte režanj operacije moguće je postići bez operacije
  5. Hirurške intervencije - ovo je ujedno i "laserski nož" koji vrlo precizno seče meka tkiva bez krvarenja

Detalji se mogu pročitati u tekstovima ispod. Za Vas smo pripremili i dosta ilustracija i video snimaka, pa pogledajte dostupne tekstove. Naravno, uvek tu da odgovorimo na svako Vaše pitanje. Pozovite odmah!

bezbolne stomatoloske intervencije

Napomena: Zbog zabluda u koje su pojedine ordinacije spremne da uvedu pacijente, savetujemo Vam da ukoliko odlučite da posetite drugu ordinaciju koja tvrdi da poseduje laser prethodno pozovite i pitate da li mogu laserom da otvore zubnu gleđ, ili za taj deo "ipak" moraju da koriste turbinu i borere. 

 

Gde primenjujemo laser...

 

Mlečni zubi - Popravka laserom

Popravka zuba, čak i kada su mlečni zubi u pitanju je stres za dete i roditelje. Laserom za tvrda tkiva Waterlase iPlus moguće je popraviti mlečni zub bez fizičkog kontakta sa zubom, praktično bezbolno. Takođe vredi istaći i kompletno odsustvo vibracija i „zujanja“, čime dečja stomatologija dobija potpuno novu dimenziju.


Protetika – Laserska pretprotetska priprema za novi zubni most

Potražite na internetu zubni most cena i videćete da itekako ima smisla voditi računa da navlake za zube dugo traju. Zubni most će trajati onoliko koliko se dobro pripreme nosači i okolne desni. Da bi sva protetika bila kvalitetna i dugotrajna, u Dental SPA centru, jedini u regionu, vršimo pripremu zuba i desni najsavremenijim laserom za tvrda tkiva Waterlase iPlus.


Pročitajte još i ...

Još na sajtu...