• 018 588 727
  • 064 15 22 668
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • pon. - pet. 09:00 do 20:00 (sub. po zakazivanju)

Tvrdi laser Waterlase iPlus

Bezbolne stomatološke intervencije najsavremenijim laserom

Specijalistička stomatološka ordinacija Dental SPA centar Niš od sada poseduje najsavremeniji laser za tvrda tkiva Waterlase iPlus. Uz ovu vrednu opremu u stanju smo da skoro svaku stomatološku intervenciju obavimo bezbolno i bezkontaktno, na najprijatniji mogući način. Za razliku od lasera prethodnih generacija, jedini smo u regionu (južno od Beograda) koji laserom mogu otvoriti i zubnu gleđ čime je omogućena bezbolna popravka zuba laserom bez neprijatnog fizičkog kontakta sa zubom, a da ne govorimo o "zujanju".

Našim laserom moguća je:

  1. Bezbolna popravka zuba laserom - od početka (otvaranja gleđi), pa do kraja
  2. Dečja stomatologija - bezbolno, bez traumiranja, popravka zuba kod dece bez "zujanja" i "bušenja"
  3. Pretprotetska priprema - sređivanje zuba pre postavljanja protetskih radova (krunice za zube) kako bi sam rad bio značajno dugotrajniji
  4. Parodontopatija - efekte režanj operacije moguće je postići bez operacije
  5. Hirurške intervencije - ovo je ujedno i "laserski nož" koji vrlo precizno seče meka tkiva bez krvarenja

Detalji se mogu pročitati u tekstovima ispod. Za Vas smo pripremili i dosta ilustracija i video snimaka, pa pogledajte dostupne tekstove. Naravno, uvek tu da odgovorimo na svako Vaše pitanje. Pozovite odmah!

bezbolne stomatoloske intervencije

Napomena: Zbog zabluda u koje su pojedine ordinacije spremne da uvedu pacijente, savetujemo Vam da ukoliko odlučite da posetite drugu ordinaciju koja tvrdi da poseduje laser prethodno pozovite i pitate da li mogu laserom da otvore zubnu gleđ, ili za taj deo "ipak" moraju da koriste turbinu i borere. 

 

Gde primenjujemo laser...

 

mlecni zubi popravka laserom

Popravka zuba, čak i kada su mlečni zubi u pitanju je stres za dete i roditelje. Laserom za tvrda tkiva Waterlase iPlus moguće je popraviti mlečni zub bez fizičkog kontakta sa zubom, praktično bezbolno. Takođe vredi istaći i kompletno odsustvo vibracija i „zujanja“, čime dečja stomatologija dobija potpuno novu dimenziju.

navlake za zube video

Potražite na internetu zubni most cena i videćete da itekako ima smisla voditi računa da navlake za zube dugo traju. Zubni most će trajati onoliko koliko se dobro pripreme nosači i okolne desni. Da bi sva protetika bila kvalitetna i dugotrajna, u Dental SPA centru, jedini u regionu, vršimo pripremu zuba i desni najsavremenijim laserom za tvrda tkiva Waterlase iPlus.

popravka mlečnih zuba

Da li Vaše dete sarađuje kod zubara? Ukoliko dete ne želi da sarađuje kada je popravka mlečnih zuba u pitanju i da otvori usta - nema ništa od popravke. Ishod je mučan i za roditelje i za dete, a posao se obično ne završi. Tu dečija stomatologija ne može ništa. Zbog toga apelujemo na roditelje da pre dolaska kod zubara svoje dete pripreme za intervenciju. Iz našeg dugogodišnjeg iskustva savetujemo Vam sledeće:

Pročitajte još i ...

Još na sajtu...