Beljenje zuba

~ U Dental SPA centru vršimo izbeljivanje zuba na 3 načina: (1) laserski, (2) lampom za izbeljivanje zuba, (3) izrađujemo setove za kućno beljenje zuba. ~

izbeljivanje pojedinacnih zuba

Izbeljivanje avitalnih, potamnelih zuba

Avitalni zubi tzv. "mrtvi zubi", su oni kojima je izvadjen živac iz kanala korena. To su oni zubi koji su lečeni, ili je na njima rađena operacija. Vremenom takvi zubi menjaju boju i postaju primetno tamniji od okolnih "živih" zuba. Potamnelom zubu možemo vratiti boju!

fotografija zuba u zagrizaju na kojoj se moze uociti jedan potamneo mrtav zubTamnija boja avitalnih zuba može predstavljati veliki estetski problem. Avitalni zubi slabo ili loše reaguju na klasične metode beljenja zuba, pa se zbog toga podvrgavaju specijalnim metodama beljenja. Ako imate ovakav zub i ukoliko ne želite da zub brusite i stavljate mu krunicu, u Dental SPA centru možemo izbeliti ovakve zube specijalnim preparatima. U velikoj većini slučajeva metoda je uspešna.

Nakon postizanja željene boje zuba, menja se plomba da bi bila u skladu sa novom bojom zuba. Procedura je apsolutno bezbolna i nema nikakvih kontraidikacija.

Sve informacije vezane za izbeljivanje viatlnih i avitalnih zuba možete dobiti putem telefona 018/ 588 - 727 ili 064/ 15 22 668.

razlika u boji mrtvog zuba i ostalih zuba na dve uporedne slike


Pročitajte još i ...

Još na sajtu...