• 018 588 727
  • 064 15 22 668
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • pon. - pet. 09:00 do 20:00 (sub. po zakazivanju)

Kozmetska stomatologija

~ Od usluga iz kozmetske stomatologije izdvajamo: beljenje zuba, profesionalno čišćenje kamenca i peskarenje zuba, zubni nakit, lifting osmeha, i dr. ~

cirkon na zubu

Cirkon na zubu

Cirkon na zubu je lep detalj koji se može postaviti na prednju površinu zuba gornje vilice. Mogućnosti što se tiče materijala su različite: od običnog cirkona, do dijamanta! 

Lepi i beli zubi su nešto što ulepšava osmeh svakog coveka. Potreban je samo jedan mali detalj koji će svima skrenuti pažnju na Vas.  

Šta se od nakita može staviti na zub?

Kozmetska stomatologija nudi kao mogućnost i ugradnju zubnog nakita. Pod ugradnjom zubnog nakita obično se misli na ugradnju cirkona, zlatnog nakita ili dijamanata (na slici gore je dijamant). Naravno, cena cirkona je relativno mala, a cena dijamanta prilično velika (pozovite ukoliko Vas interesuje cena).

Kako se postavlja cirkon na zubu?

Ovi estetski dodaci su specijalno napravljeni za tu svrhu i imaju ravnu podlogu. Cirkon se za zub vezuje (lepi) materijalom koji se prosvetljava helio-lampom koja polimerizuje "lepak" na sličan način na koji se polimerizuje bela plomba.

Na koji zub postaviti zubni nakit?

Zub na koji će nakit biti postavljen bira sam pacijent. Obično se radi o sekutiću, drugi sekutić ili očnjak (slika ispod teksta).

Koliko je trajan cirkon na zubu?

Cirkon na zubu obično ostaje nekoliko meseci (pa i do godinu dana), ukoliko se vodi računa da se prilikom pranja zuba i jela na njega ne vrši preveliki mehanički pritisak. Po želji pacijent nakit moze i sam skinuti.

Za dodatne informacije pozovite Dental SPA centar Niš.zubni nakit


Pročitajte još i ...

  • Beljenje zuba

Beljenje zuba moguće je uraditi LED lampom ili LASEROM u ordinaciji, ili izraditi set za kućno beljenje zuba. Zube stomatolog prethodno čisti i priprema okolnih

Još na sajtu...